Kvalitet og troværdighed er pejlemærkerne for os.

Vi er grossist i hunde- og kattefoder, og vi handler kun med professionelle forhandlere. Petland har eneforhandling på mærkerne Quattro, Profine, Sam’s Field og Country Dog.

Du kan forvente kvalitet på alle niveauer, når du handler med os; og du kan altid være sikker på at møde et fornuftigt forhold mellem pris og kvalitet. Det skal være lønsomt for os – og det skal være lønsomt for dig.

Vores overordnede målsætning er høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vores slogan ”Where Quality Comes Naturally” forpligter. Kvaliteten er indtænkt i såvel de enkelte brands som forsendelse og kundeservice. Vores brands er alle af høj kvalitet, og vi kan levere hurtigt og sikkert med enten GLS eller Danske Fragtmænd.

Vi vil gerne være en troværdig samarbejdspartner, så du kan regne med, at vi holder vores aftaler. Du får en ensartet kvalitet, og du kan være sikker på, at eventuelle prisstigninger ikke dukker op som en tyv om natten.

Petlands produkter er uden soya eller kunstige tilsætningsstoffer. De holder, hvad de lover, og har en ingrediensliste, du kan stole på. Country Dog er vores økonomimærke, så her vil ingredienserne variere, men i de øvrige produkter finder du hverken hvede, mejeriprodukter eller oksekød. Dermed får du et produkt, hvor risikoen for allergener er meget lille.

Vores salgskonsulent servicerer den professionelle del af petfood markedet. Du kan altid bestille et møde, så vi kan vise, hvad vi kan gøre for din forretning og dine kunder. Vi hjælper gerne med salgsdisplays, brochurer og andet, der kan hjælpe dig til et lønsomt mersalg.
Du er altid meget velkommen til at ringe til os for en uforpligtende snak - eller besøge vores lager og administration i Ferritslev. Vi har som regel varm kaffe på kanden.

Grossistfirmaet Petland ApS blev dannet i 2014 gennem en fusion af Sportsman’s Pet Food ApS og Petsdirect ApS.

steen_poulin_nielsen.jpg

Steen Poulin Nielsen

Ejer

Telefon: 93 400 550

Mail: Steen@petland.dk

Hunde har altid været en del af mit liv. Allerede i teenagealderen begyndte jeg med opdræt og træning af jagthunde, senere blev jeg hundefører i Flyvevåbnet, og jeg har været kraftigt involveret i hundesport på højt niveau, både som deltager og dommer.”

Personale

Mathilde

Mathilde Majlund

E-Commerce Manager
Marketingansvarlig

Telefon: 93 400 552

Mail: Mathilde@petland.dk

Patrick_Chr_Berg_Poulin.jpg

Patrick Chr. Berg Poulin

Drift
Alt fra indkøb, over rådgivning til logistik.

Telefon: 93 400 551

Mail: Patrick@petland.dk

annette_henriksen.jpg

Annette Henriksen

Bogholder
Kreditor og debitor håndtering.

Christina-Maud-Nielsen-1.jpg

Christina Maud Nielsen

Lagermedarbejder
Pluk og pak.

bjarne_sorensen.jpg

Bjarne Sørensen

Lageransvarlig
Ind- og udgående stykgods.

Gitte-Maria-Nielsen.jpg

Gitte Maria Nielsen

Lagermedarbejder
Pluk og pak.