profine

PROFINE HUND er et superpremium- og lowgrain-foder, hvor andelen af korn er under fem procent. En særlig kombination af kylling og grøntsager sikrer en sund fordøjelse og forebygger foderintolerance. Tre varianter, hvor kylling er udskiftet med henholdsvis lammekød, laks eller kalkun, er særlig tiltænkt overvægtige, allergiske og ældre hunde. Profine hundefoder leveres i 3 og 15 kg-sække.

PROFINE KAT er superpremium-foder til alle katteracer. Hovedingrediensen er enten kylling, laks eller kalkun i fem forskellige varianter. Der er særlige varianter i 3 kg-poser til henholdsvis killinger, kastrerede katte, indendørskatte og overvægtige katte. ”Original Adult” er et godt allround-foder, der leveres i både 3, 6 og 15 kg-sække

cd

COUNTRY DOG er premium hundefoder til økonomipris. Indeholder masser af kød, probiotika og lakseolie. Country Dog fås i to varianter til henholdsvis aktive og lettere aktive hunde. Country Dog leveres i 15 kg-sække.

Sam's Field logo brown

SAM'S FIELD er et superpremium- og lowgrain-foder, hvor hele ni tørfodervarianter og fem vådfodervarianter sikrer et særligt produkt til et hvert behov. Mærket er i sin smagfulde, historiefortællende og romantiske indpakning et produkt til den kvalitetsbevidste forbruger. Alle varianter har enten kyllingekød, laks eller lammekød som hovedingrediens. Sam's Field leveres i 2,5 og 13 kg-sække.

logo-Farm-Food

FARM FOOD er et familieejet firma i Holland, der producerer og markedsfører naturlige produkter til hunde. Farm Food er etableret i 1982 og eksporterer til alle europæiske lande.

Farm Foods unikke tilgang til naturlige produkter kan også ses i de færdige produkter som eksempelvis oksehudsprodukterne, hvor der ikke er anvendt nogen former for tilsætningsstoffer. Ligeledes er Farm Food Antlers også helt og aldeles fri for den slags og i tilgift er produktet indsamlet i naturen, hvor hjortenes kastestænger er råvaren, der bliver til de lækreste, holdbare og tandrensende Antlers, der vil give din hund timevis af tandrensende aktivitet.